Armend Tours

Ky hotel ndodhet në Talimhane vetëm dhjetë minuta larg qendrës Taksim dhe disponon me 200 dhoma për mysafirët. Komoditeti i dhomave është maksimal. Të gjitha janë të paisura me minibare dhe shërbim 24 orësh në dhomë për qdo shërbim restaurant. Gjithashtu në dispozicion të mysafirëve janë edhe salla e fitnesit, Spa.

Read 2661 times Last modified on Monday, 21 December 2015 09:52
Published in Hotelet ne Stamboll

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Informohu për ofertat e reja.

Informacione

Mob: +377 44 189-141
Mob: +377 44 102-280
Fix: +381 390 324-104
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

join with us

twinter rss

Stafi, Armend Tours

 
 Manaxher : Armend Gjoshi
.