Armend Tours

Ky hotel ka në shërbim 238 dhoma. Në këtë hotel ka edhe dyqanë të ndryshme dhuratash poashtu shërbime cilësore në dhomë, restaurant me ushqime tradicionale dhe të tjera.

.

 

Read 2752 times Last modified on Monday, 21 December 2015 09:55
Published in Hotelet ne Stamboll
More in this category: « Hotel Surmeli

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Informohu për ofertat e reja.

Informacione

Mob: +377 44 189-141
Mob: +377 44 102-280
Fix: +381 390 324-104
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

join with us

twinter rss

Stafi, Armend Tours

 
 Manaxher : Armend Gjoshi
.