Armend Tours

ULQIN - VELIPOJ - SARANDE

Vera e këtij viti vonoi por më në fund erdhi! Andaj duhet ti shijojmë në maksikmum mundësitë kohore dhe ofertat fantastike që na vijnë për këtë sezonë.
 
E filluam nga data 01 Qershor sezonin turistik me kë tjetër pos me Detin Adriatik dhe plazhet e Velipojës e Shëngjinit, linjat tona mbahen çdo mëngjes në orën 6:00. Për udhëtime dhe komoditet me autobusët tanë, për korrektësinë dhe gjithçka tjetër këtë e dëshmon numri I klientëve tanë që rritet çdo ditë.
 
Gjithashtu këtë sezon turistik ashtu si edhe vitet e kaluara do të udhëtojmë edhe në plazhet e Vlorës, Orikumit, Himarës, Dhërmisë e Sarandës. Këto destinacione do të zhvillohen duke udhëtuar çdo mbrëmje nga ora 22:00.
 
Edhe plazhi I Ulqinit të bukur na pret këtë sezonë gjithashtu me udhëtimë në çdo mbrëmje, nga Gjakova me nisje në orën 22:00.
 
 
Ju zgjedhni destinacionin, Ne udhëtimin e sigurtë dhe komod !
 
 
Armend Tours
Read 4200 times
Published in Oferta 2016

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Informohu për ofertat e reja.

Informacione

Mob: +377 44 189-141
Mob: +377 44 102-280
Fix: +381 390 324-104
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

join with us

twinter rss

Stafi, Armend Tours

 
 Manaxher : Armend Gjoshi
.