Armend Tours

Hotelet ne Stamboll

Hotelet ne Stamboll (6)

Ky hotel ka në shërbim 238 dhoma. Në këtë hotel ka edhe dyqanë të ndryshme dhuratash poashtu shërbime cilësore në dhomë, restaurant me ushqime tradicionale dhe të tjera.

.

 

Ndodhet në afërsi të Cevahir Mall. Dhomat e hotelit janë modern dhe ofrojnë komoditetin e duhur për klientët. Dhomat janë të paisura me kondicioner, me TV, Wiffi, minibar, shërbim dhome deri në 24 orë. Gjithashtu shërbime të tjera që ofron hoteli janë edhe pishina dhe Spa, parking, organizime të mbrëmjeve të ndryshme me muzikë live shoqëruar me verë cilësore.

Ky hotel ndodhet në Talimhane vetëm dhjetë minuta larg qendrës Taksim dhe disponon me 200 dhoma për mysafirët. Komoditeti i dhomave është maksimal. Të gjitha janë të paisura me minibare dhe shërbim 24 orësh në dhomë për qdo shërbim restaurant. Gjithashtu në dispozicion të mysafirëve janë edhe salla e fitnesit, Spa.

Info:
Ndodhet në qendër të Stambollit, vetëm 1km larg Grand Bazaar. Hotel Aspen ofron terracë me pamje panoramike nga Deti Marmara. Të gjitha dhomat janë të paisura me air condition, TV, Wiffi. Mysafirët e Hotel Aspen kanë mundësinë masazhe.

Info:

Ndodhet në Sehzadebasi-Fatih vetëm 18km larg aeroportit Ataturk. Në afërsi ka edhe Xhaminë Suleymaniye dhe Grand Baazar. Hoteli ofron 200 dhoma të rehatshme, shumica e të cilave me ballkon dhe të paisura me air condition, minibar, TV, telefon, free wiffi, 24 orë shërbim dhome. Restaurant kryesor i hotelit ofron ushqime me receta tradicionale dhe ndërkombëtare. Hoteli përpos restauranteve dhe bareve ofron edhe banjo turke, qendër masazhi dhe sallon bukurie.

 

Info:
Ndodhet në afërsi të kulteve të Stambollit më konkretisht vetëm 8 minuta larg Taksim Square. Në hotel Tupil Pera keni mundësinë të shijoni komoditetin e dhomave standarte, suitave, dhomave familjare te gjitha të paisura me TV kabllor, Wiffi, telefon, mini-bar, shërbim 24 orësh në dispozicionin tuaj.

Shërbime të tjera që ofron ky hotel janë edhe Restauranti me ushqim tradicional turk. Gjithashtu ofron edhe Pishinën, Saunën, Banjo Turke, Fittnes e Masazhe.

 

Informohu për ofertat e reja.

Informacione

Mob: +377 44 189-141
Mob: +377 44 102-280
Fix: +381 390 324-104
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

join with us

twinter rss

Stafi, Armend Tours

 
 Manaxher : Armend Gjoshi
.