Armend Tours

Super User

Vera e këtij viti vonoi por më në fund erdhi! Andaj duhet ti shijojmë në maksikmum mundësitë kohore dhe ofertat fantastike që na vijnë për këtë sezonë.
 
E filluam nga data 01 Qershor sezonin turistik me kë tjetër pos me Detin Adriatik dhe plazhet e Velipojës e Shëngjinit, linjat tona mbahen çdo mëngjes në orën 6:00. Për udhëtime dhe komoditet me autobusët tanë, për korrektësinë dhe gjithçka tjetër këtë e dëshmon numri I klientëve tanë që rritet çdo ditë.
 
Gjithashtu këtë sezon turistik ashtu si edhe vitet e kaluara do të udhëtojmë edhe në plazhet e Vlorës, Orikumit, Himarës, Dhërmisë e Sarandës. Këto destinacione do të zhvillohen duke udhëtuar çdo mbrëmje nga ora 22:00.
 
Edhe plazhi I Ulqinit të bukur na pret këtë sezonë gjithashtu me udhëtimë në çdo mbrëmje, nga Gjakova me nisje në orën 22:00.
 
 
Ju zgjedhni destinacionin, Ne udhëtimin e sigurtë dhe komod !
 
 
Armend Tours

Hotel Q Premium - 636 € - 7 Netë

Check in - 25 Qershor

Check out - 02 Korrik

Kthimi bëhet, Antalya-Stamoll-Prishtine.

NE KETE CMIM PERFSHIHET:
✔ Transferte GJAKOVE-AEROPORT-GJAKOVE
✔Fluturim Prishtine - Antalya - Prishtine
✔ Akomodim 7 dite
✔ Ushqimi dhe pijet ULTRA All INCLUSIVE
✔ Transferte aeroport - hotel - aeroport
Te gjithe te interesuarit per rezervime mund ti vizitojin Agjensionet tona ose te na kontaktojin ne keta nr:
Rezervo tani:
+381 390 324 104 & 327 660
+377 44 189 141
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.armend-tours.com
Adresa : Armend Tours , 50000 Gjakove(Qarshia e vogel)
Armend Tours

HOTEL LAKE RIVER AI 5* - 449 EUR 1 JAVE QENDRIM.

DATA E NISJES:

Check in - 29 Qershor

Check out - 06 Korrik

NE KETE CMIM PERFSHIHET:
✔ Transferte GJAKOVE-AEROPORT-GJAKOVE
✔Fluturim Prishtine - Antalya - Prishtine
✔ Akomodim 7 Nete
✔ Ushqimi dhe pijet ULTRA All INCLUSIVE
✔ Transferte aeroport - hotel - aeroport
Te gjithe te interesuarit per rezervime mund ti vizitojin Agjensionet tona ose te na kontaktojin ne keta nr:
Rezervo tani:
+381 390 324 104 & 327 660
+377 44 189 141
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.armend-tours.com
Adresa : Armend Tours , 50000 Gjakove(Qarshia e vogel)
Armend Tours

NEW Hotel "LITORE HOTEL RESORT & SPA 5* " 549 €

Çmimi vlene deri në muajin Shtator, nëse rezervimi behet deri me datën 30 Qershor.

NE KETE CMIM PERFSHIHET:
- Fluturim Prishtine - Antalya - Prishtine
- Akomodim 7 net
- Ushqimi dhe pijet ULTRA All INCLUSIVE
- Transferte aeroport - hotel - aeroport
- Te gjitha taksat e aeroportit

Te interesuar të bejin rezervimet per kete Hotel, mund ti bejin tek Agjensionet tona.
Rezervo tani:
+381 390 324 104 & 327 660
+377 44 189 141
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.armend-tours.com
Adresa : Armend Tours , 50000 Gjakove(Qarshia e vogel).

Page 1 of 8

Informohu për ofertat e reja.

Informacione

Mob: +377 44 189-141
Mob: +377 44 102-280
Fix: +381 390 324-104
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

join with us

twinter rss

Stafi, Armend Tours

 
 Manaxher : Armend Gjoshi
.