Armend Tours

Super User

Ofertat Speciale vazhdojnë në Armend Tours!
Sot iu propozojmë Hotel "HEDEF RESORT 5* UAI" Çmimi 419 Euro. 
 
 

*CHECK IN 15 QERSHOR
*CHECK OUT 22 QERSHOR
✔ Akomodim 7 netë
✔ Ushqimi dhe pijet Ultra All Inclusive

Rezervo tani:
+381 390 324 104 & 327 660
+377 44 189 141
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.armend-tours.com
Adresa : Armend Tours, 50000 Gjakovë(Çarshia e vogël)

 

BULGARIA 2015

Hotel Majestic Sunny beach "329 EUR"

*CHECK IN 15 QERSHOR
*CHECK OUT 22 QERSHOR
✔ Akomodim 7 net
✔ Ushqimi dhe pijet Gjysem Pansioni

Rezervo tani:
+381 390 324 104 & 327 660
+377 44 189 141
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.armend-tours.com
Adresa : Armend Tours , 50000 Gjakove(Qarshia e vogel)

Hotel "CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT 5* " 549 Euro
Qmimi vlene per keto data te nisjes:
*CHECK IN 02 QERSHOR
*CHECK IN 09 QERSHOR
*CHECK IN 12 QERSHOR
NE KETE CMIM PERFSHIHET:
✔Fluturim Prishtine - Antalya - Prishtine
✔ Akomodim 7 net
✔ Ushqimi dhe pijet ULTRA All INCLUSIVE
✔ Transferte aeroport - hotel - aeroport
Kjo oferte eshte e vlefshme deri me 31.03.2015,andaj te gjithe ata qe jane te interesuar te bejin rezervimet per kete Hotel, mund ti bejin tek Agjensionet tona.
Rezervo tani:
+381 390 324 104 & 327 660
+377 44 189 141
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.armend-tours.com
Adresa : Armend Tours , 50000 Gjakove(Qarshia e vogel)

Hotel "TITANIC DELUXE BELEK 5* " 799Euro
Qmimi vlene per keto data te nisjes:

*CHECK IN 02 QERSHOR

NE KETE CMIM PERFSHIHET:
✔Fluturim Prishtine - Antalya - Prishtine
✔ Akomodim 7 net
✔ Ushqimi dhe pijet ULTRA All INCLUSIVE
✔ Transferte aeroport - hotel - aeroport
Kjo oferte eshte e vlefshme deri me 31.03.2015,andaj te gjithe ata qe jane te interesuar te bejin rezervimet per kete Hotel, mund ti bejin tek Agjensionet tona.
Rezervo tani:
+381 390 324 104 & 327 660
+377 44 189 141
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.armend-tours.com
Adresa : Armend Tours , 50000 Gjakove(Qarshia e vogel)

Hotel "SUNIS KUMKOY BEACH RESORT 5* " 569Euro
Qmimi vlene per keto data te nisjes:
*CHECK IN 02 QERSHOR
NE KETE CMIM PERFSHIHET:
✔Fluturim Prishtine - Antalya - Prishtine
✔ Akomodim 7 net
✔ Ushqimi dhe pijet ULTRA All INCLUSIVE
✔ Transferte aeroport - hotel - aeroport
Kjo oferte eshte e vlefshme deri me 31.03.2015,andaj te gjithe ata qe jane te interesuar te bejin rezervimet per kete Hotel, mund ti bejin tek Agjensionet tona.
Rezervo tani:
+381 390 324 104 & 327 660
+377 44 189 141
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.armend-tours.com
Adresa : Armend Tours , 50000 Gjakove(Qarshia e vogel)

Informohu për ofertat e reja.

Informacione

Mob: +377 44 189-141
Mob: +377 44 102-280
Fix: +381 390 324-104
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

join with us

twinter rss

Stafi, Armend Tours

 
 Manaxher : Armend Gjoshi
.