Armend Tours

Super User

Në cmim përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje dhe shëtitjet me autobuz.
2. Akomodim në "Hotel Adria 4*" për 2 netë qëndrimi.
3. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha ditët e udhëtimit.
4. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit 

Në cmim nuk përfshihen:
1. VIZA+SIGURIMI 

Per rezervime Thirni ne: 0390 324 104 & +377 44189 141 apo na shkruani ne email:armendi_tours@hotmail.com dhe ne Web:armend-tours.com

Ky hotel ka në shërbim 238 dhoma. Në këtë hotel ka edhe dyqanë të ndryshme dhuratash poashtu shërbime cilësore në dhomë, restaurant me ushqime tradicionale dhe të tjera.

.

 

Ndodhet në afërsi të Cevahir Mall. Dhomat e hotelit janë modern dhe ofrojnë komoditetin e duhur për klientët. Dhomat janë të paisura me kondicioner, me TV, Wiffi, minibar, shërbim dhome deri në 24 orë. Gjithashtu shërbime të tjera që ofron hoteli janë edhe pishina dhe Spa, parking, organizime të mbrëmjeve të ndryshme me muzikë live shoqëruar me verë cilësore.

Ky hotel ndodhet në Talimhane vetëm dhjetë minuta larg qendrës Taksim dhe disponon me 200 dhoma për mysafirët. Komoditeti i dhomave është maksimal. Të gjitha janë të paisura me minibare dhe shërbim 24 orësh në dhomë për qdo shërbim restaurant. Gjithashtu në dispozicion të mysafirëve janë edhe salla e fitnesit, Spa.

Informohu për ofertat e reja.

Informacione

Mob: +377 44 189-141
Mob: +377 44 102-280
Fix: +381 390 324-104
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

join with us

twinter rss

Stafi, Armend Tours

 
 Manaxher : Armend Gjoshi
.